Felicia Carlsten klar för Gefle IF!
2021-01-13

Felicia Carlsten ansluter till Gefle efter några års uppehåll!

Vad får dig att göra en comeback?
- Jag slutade spela av olika anledningar, och har längtat efter att spela sen jag slutade. Men i år klaffade livspusslet och då kändes det rätt att börja spela igen.

Varför valde du just Gefle IF?
- Både min pojkvän (Adrian Bjelkendal Haaranen) och lillasyster spelar i Gefle, så kanske var det lite grupptryck... Nej men jag tycker Gefle if är en seriös förening som vill satsa även på damfotbollen så det kändes som rätt val.

Du har lillasyster i laget, hur blir den konkurrenssituationen?
-Förra året spelade Vanna mittback, och än så länge har jag inga planer på att skola om mig till det haha! Vanna är grym och om hon får spela och inte jag i vissa matcher så kommer jag heja på henne från sidan utan någon som helst prestige.

Huvudtränare Jonas Andersson om Carlsten:
- Felicia ser otroligt motiverad och stark ut på träningarna hittills. Hon har en bra karaktär och kommer att tillföra mycket speed och kreativitet till vårat anfallsspel.

 

Varmt välkommen tillbaka Felicia!

 

.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram