Fastpartner utökar sitt partnerskap och blir officiell partner till Ett bättre Gävle
2021-05-05

Fastpartner utökar sitt partnerskap och blir officiell partner till Ett bättre Gävle!

Fastpartner är ett svenskt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna kommersiella fastigheter och finns börsnoterat på Large-Cap, Nasdaq Stockholm. I Gävle är Fastpartner en av de största privata aktörerna på fastighetsmarknaden.
Sedan många år tillbaka har Fastpartner samverkat med Gefle IF i olika frågor, inte minst projektet nattfotboll som Fastpartner har vart med och vidareutvecklat senaste åren. Nu tar bolaget ett till kliv i sitt partnerskap med föreningen och blir officiell partner till Ett bättre Gävle.

- Fastpartner och Gefle IF har samarbetat kring Nattfotbollen under några år och att vi nu tar nästa steg och blir officiell partner till Ett Bättre Gävle känns helt rätt. Gefle IF tar sitt hållbarhetsarbete och sociala engagemang till nästa nivå och den resan vill vi vara med på och bidra till på ett positivt sätt. Att satsa på våra ungdomar är den bästa investeringen för Gävles framtid där vi förhoppningsvis får se ett växande och mer inkluderande Gävle säger Fredrik Thorgren, Regionchef Fastpartner AB.

- För oss är det av största vikt att i arbetet med Ett bättre Gävle samverka med starka aktörer som arbetar med de olika dimensionerna av hållbarhet och kan bidra med sin kunskap och kompetens, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF Fotboll och fortsätter:
- Fastpartner har under lång tid vart en partner till Gefle IF i dom här frågorna och att de nu väljer att växla upp sitt partnerskap och bli officiell partner till vår nysatsning med Ett bättre Gävle är ytterligare ett kvitto på att vi jobbar med rätt saker, vilket såklart känns jätteroligt.

Fastpartner kommer ingå i Ett bättre Gävles styrgrupp och avtalet är skrivet på tre år.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram