Fastighetssnabben ny partner i styrgruppen för Ett bättre Gävle
2021-05-06

Fastighetssnabben ny partner i styrgruppen för Ett bättre Gävle

Fastighetssnabben har över 40 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och verkar från Kiruna i norr till Visby i söder, med huvudkontoret i Gävle. Fastighetssnabben grundades 1978 i Gävle och omsätter idag 370 miljoner med 270 medarbetare över hela landet. Utbudet har växt från ren och skär fastighetsskötsel till komplett fastighetsförvaltning med allt från drift, underhåll och energianalys till hyresadministration, redovisning och bokslut. Bolaget har hållbarhet i sitt DNA och har jobbat aktivt med Gefle IF bland annat genom aktiviteten lovfotboll, en kostnadsfri aktivitet där barn och unga har bjudits in på loven för att spela fotboll med Gefle IFs dam- och herrspelare på Gavlevallen.

- För Fastighetssnabben har hållbarhet alltid varit en naturlig del av verksamheten, hållbarhet är inte bara ekologisk och ekonomisk. Vi har även stort fokus på social hållbarhet på många sätt, vi ser att samarbetet med Gefle IF är en del av detta och vi ser fram emot att bidra till Ett bättre Gävle säger Henrik Åström, VD på Fastighetssnabben.

- Fastighetssnabben har arbetat med sociala hållbarhetsfrågor tillsammans med oss i flera år och utökar nu sitt partnerskap genom att ta en aktiv plats i styrgruppen, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF och fortsätter:
- Styrgruppen börjar ta sin form och att få in Fastighetssnabben i det arbetet ger oss ytterligare ett företag som delar vårt engagemang för en positiv samhällsutveckling och är beredd att arbeta med dom här frågorna tillsammans vilket är avgörande för att nå våra lokala hållbarhetsmål.

Fastighetssnabben kommer ingå i Ett bättre Gävles styrgrupp och avtalet är skrivet på tre år.

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram