Fansens värvning: Antonio Yakoub!
2023-01-13

Superettan 2023 närmar sig med stormsteg. Sportchef Andreas Dahlén och huvudtränare Micke Bengtsson har under vintern arbetat hårt för att sätta en trupp som vi verkligen tror på, och hittills har det gått helt enligt plan.

I och med dagens presentation av York Rafael saknar vi i dagsläget egentligen bara en målvakt för att kunna kalla truppen komplett. Men parallellt med detta har vi arbetat fram en möjlighet att köpa loss förra säsongens derbyhjälte Antonio Yakoub från Assyriska FF, och vi vill ta den. Antonio är efterfrågad av er fans och vi har därför bestämt oss för att lyssna på era förslag om att starta en Fansens värvning för att kunna genomföra övergången.

-Det är i Gefle jag vill spela, jag tror inte det är nån hemlighet att jag trivdes så bra som jag gjorde förra säsongen. Jag hoppas så många som möjligt kan vara med och göra det möjligt! säger Antonio Yakoub.

Sportchef Andreas Dahlén om vad rekryteringen av Yakoub skulle betyda för truppbygget:

-Antonio är en spelare med enorm potential och har en målfarlighet som alla klubbar behöver. Vi avser att signa honom på ett flerårskontrakt. Det här är en unik chans vi inte vill gå miste om!

Klubbchef Daniel Kraft om varför vi behöver er hjälp för att lösa Yakoub:

-Vi vill verkligen ta chansen att få hem Yakoub. Han blev en favorit bland både fans och innanför Gavlevallens väggar. Då detta ligger utanför vår budgetram sträcker vi ut handen till alla himmelsblå hjärtan och hoppas att ni vill bidra till att lösa värvningen.

 

Tidsperioden för insamlingen är kort, slutdatum är satt till fredag 20 januari kl 23.59. Vill du göra en insats som gör en direkt skillnad för herrtruppen – var med och bidra!

Så här gör du för att delta:
Skänk valfritt belopp antingen via Bankgiro eller Swish.
Swish: 123 659 02 51     
Bankgiro: 358-5684

Alla insamlade medel går oavkortat till rekryteringen av Antonio Yakoub. Vid händelse av att rekryteringen inte kan genomföras återbetalas samtliga bidrag.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram