Erik Törnros klar för Gefle IF FF

Gefle IF FF har skrivit kontrakt med Erik Törnros över 2 år. Erik kommer närmast från HB Køge men värvas som en free agent.

Erik är forward och har sina fotbollsrötter i Gefle IF FF. Han har tidigare spelat i seriekonkurrenterna IK Brage och Dalkurd FF. Erik har rutin från Allsvenskan med Gefle IF FF och Superettan men även internationell rutin från finska, polska och senast danska ligan.

Tränare Johan Mjällby om värvningen av Törnros:

– Vi får in en anfallare som ökar konkurrensen i truppen. Vi har en ganska tunn anfallsbesättning som Erik stärker upp på ett bra sätt. Han är en spelartyp som vi letat efter och tillför även rutin och erfarenhet i laget. Ett stort plus är också självklart att Erik redan känner till Gefle IF och har hjärta för klubben.

Erik själv om att komma till Gefle IF FF:

– Det känns otroligt roligt och inspirerande att få komma till klubben där allt började. Jag känner mig väldigt välkommen och har fått ett gott intryck av spelartruppen och tränarstaben. Jag känner att Gefle IF är klubben i mitt hjärta och jag kommer göra allt för tröjan, jag vill bidra till laget och samtidigt vara en förebild för unga i föreningen.

Gefle IF FF hälsar Erik varmt välkommen och ser tillsammans med honom fram emot säsongen 2018! Vi ses väl på Gavlevallen?

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram