Erbjudande till alla barn och ungdomslag i Gestrikland
170722 Gefle samlade innan fotbollsmatchen i Superettan mellan Varberg och Gefle den 22 juli 2017 i Varberg. Foto: MICHAEL ERICHSEN / BILDBYRÅN / Cop 89

Måndag den 2 oktober klockan 19.00 tar vi emot Helsingborgs IF i en spännande match i superettans slutstrid. Vi vill fylla Gavlevallen för att stötta A-laget i Superettans tabellkamp & varje poäng är viktig!

Därför bjuder vi nu in alla ungdomsföreningar i Gästrikland & Hälsingland till att ha sin avslutning hos oss på Gavlevallen.

Vi bjuder på matchbiljett för samtliga ledare & spelare som önskar att komma och erbjuder varje lag att köpa tacotallrik för 80 kr inkl läsk per person. Önskar Ni fylla på med föräldrar är de varmt välkomna och hela paketet kostar dem endast 100 kr för biljett samt 80 kr för taco. Buffén serveras innan matchstart. Ni kommer att sitta tillsammans med alla andra fotbollsungdomar och dessutom kommer vi att ha några fotbollsaktiviteter utanför  Er läktarsektion.

Anmäl Ert lag redan idag genom att kontakta Pernilla Olsson på pernilla.olsson@geflefotboll.com. Vi behöver senast Er anmälan måndag den 25 september för att kunna planera aktiviteten.

Skulle den 2 oktober passa dåligt för Ert lag, kontakta då Gefle IF på info@geflefotboll.com så kommer vi på en alternativ lösning tillsammans, det finns nämligen ett gäng spännande matcher kvar under hösten att komma & kika på.

LÄMNA IN ERA GAMLA SKOR & FÅ EN BILJETT TILL VALFRI MATCH 2017

Har ni urväxta skor som ligger hemma och dammar så ta med dem till oss och byt dem mot ett värdebevis att kunna gå på ytterligare en match i höst. Dessa kan lämnas in på vårt kansli under ordinarie öppettider eller hör av Er till oss så kan vi hämta upp dem. Vi skänker dessa skor vidare så att alla som vill, kan få spela fotboll!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram