Energiveckan - med fri entré!

Gävle Energi är en av Gefle IF Fotbolls huvudpartners. Som ett led i att få fler att titta på fotboll och få uppleva båda representationslagen bjuder nu Gävle Energi på entrén och fika för de som laddar ner deras app och visar upp i biljettkassan.

Med hjälp av Gävle Energis app kan du alltså uppleva båda representationslagen och ge energi till spelarna på planen! Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play.

– Att vi som energibolag kan bidra med positiv energi till lagen och samtidigt bjuda våra kunder på fotboll för att se stadens elitlag tycker vi är roligt, säger Malin Eriksson, marknadschef på Gävle Energi.

– För en stad som Gävle är det viktigt att det finns olika elitlag, så att bredden har lokala förebilder och något att sikta mot. För oss som huvudpartner känns det bra att kunna bidra till att alla ungdomar kan ha förebilder, fortsätter Eriksson.

https://dentalilanim.com

Nästa match för herrarna spelas imorgon tisdag, 4/9, när de gästas av Örgryte IS och damernas nästa match är derbyt mot Sandvikens IF på lördag 8/9. Varmt välkomna till Gavlevallen!

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram