En ny Bernhardsson siktar högt

Ja, det är precis som ni tror! Efter fem år utan en Bernhardsson i klubben får vi äntligen in en ny! Nämligen klubbikonen Daniel Bernhardssons dotter Emelie Bernhardsson.

Det är klart att det känns bra att en sådan lovande spelare väljer Gefle, och det känns ju också speciellt att vi åter får en Bernardsson i föreningen, säger tränare Tomas Axlund som fortsätter med att beskriva nyförvärvet; Emelie är snabb, stark, målfarlig och en av distriktets absolut största talanger. Vi är väldigt glada att hon väljer Gefle IF!

Emelie Bernhardsson är född 2002 och värvas in från moderklubben Årsunda IF. Efter en bra säsong i Årsunda och starka insatser i 02:ornas distriktslag väljer hon nu att ta klivet från Årsunda till Gefle IF. Emelie kommer initialt att tillhöra damernas U-lag.

Gefle IF verkar vara en väldigt seriös och bra förening som erbjuder mig stora möjligheter att utvecklas som fotbollspelare, jag ser verkligen fram emot det! De har också haft ett väldigt proffsigt bemötande från första kontakt, vilket har känts jättebra, säger Emelie.

Vi måste ju såklart även fråga om det känns lite extra speciellt att gå till den klubb där pappa Daniel (387 matcher!) har legendstatus...

Det är klart att det känns speciellt! Jag har väldigt många minnen fån tiden pappa spelade i Gefle IF, och det känns väldigt kul att jag nu kommer kunna skapa mina egna minnen härifrån, avslutar Emelie.


Håll er uppdaterade på hemsidan och sociala medier för fler nyheter kring damernas lagbyggen inför säsongen 2018, och ha nu en riktigt god jul!

Psst! För de GIF-supportrar som nu känner sig extra nostalgiska slänger vi in ett par länktips:
Gefle IF-IFK Göteborg 5-0
"Det är dags helt enkelt"

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram