Emelie Bernhardsson förlänger
2019-12-12

Emelie Bernhardsson som kom till Gefle inför den gångna säsongen har imponerat och väljer nu att fortsätta sin utveckling i Gefle IF!

Vi tog ett snack med Emelie om säsongen 2019 och om den spännande säsong som väntar.

Emelie, hur ser du på din första säsong i Gefletröjan?

Det har varit en väldigt rolig och lärorik säsong, där jag tycker att jag utvecklats mycket i mitt spel. Jag har fått med mig många nya erfarenheter och fått förtroende att spela mycket något jag tycker har varit jättekul!

Du väljer att skriva på nytt kontrakt, hur ser du på det?

Jag trivs jättebra med laget i GIF och jag tycker att klubben ger oss bra förutsättningar till att fortsätta utvecklas i en bra träningsmiljö.

Vad tror du om säsongen 2020, personligen och för laget?

Jag ser verkligen framemot nästa säsong och hoppas för min del att jag utvecklas ännu mer som spelare och person. Jag hoppas och tror också att laget tillsammans kommer att utvecklas och nå de mål vi strävar efter.

Foto: Nils Westberg Löfgren

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram