Emelie Bernhardsson förlänger sitt kontrakt med Gefle IF!
2020-12-13

Även Emelie Bernhardsson väljer ytterligare ett år i Gefle!

Vad är dina tankar kring föregående säsong?
⁃    Det har varit en tuff säsong på många sätt och vis för hela laget, men som vi ändå lyckades få ett bra och godkänt slut på. Det var mycket som var mindre bra, men även mycket bra saker vi lärt oss av som vi tar med oss till kommande säsong!

Nu har ni träffat Jonas för första gången, vad är ditt intryck?
⁃    Jag tror att detta kommer bli jättebra då jag fick ett väldigt bra första intryck av Jonas. Det verkar som att han är väldigt peppad och motiverad till att göra kommande säsong till något riktigt bra tillsammans med oss. Jag själv tycker att hans ideér och upplägg låter väldigt bra och genomtänkt, vilket gör det väldigt proffsigt och seriöst, vilket känns jättebra!

Davids ord om Bernhardsson:
⁃    Emelie är en spännande forward som har gjort bra framträdanden redan under säsongen som varit. Hon har en stor löpvillighet och är djupledssökande, vilket är hennes spetsegenskaper. Hon vet var motståndarnas mål står och hur hon ska ta sig dit på snabbaste möjliga sätt. Bernard är en finurlig forward som kan blomma ut och nå nya nivåer under 2021!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram