Elitettanmeriterade Lennartsson till Gefle
2019-12-24

Elitettanmeriterade Lovisa Lennartsson från Kvarnsvedens IK väljer Gefle IF!

Lovisa Lennartsson är vårt hittills mest meriterande nyförvärv och tillsammans med henne och den redan starka trupp vi har tar vi nu avstamp mot framtiden. Lovisa är en offensiv spelare med bra teknik och bra tillslag som kommer att göra skillnad i den här serien, säger spelartruppsansvarige Tomas Axlund.

Lovisa, född 1998, är trots sin relativt unga ålder en mycket meriterad spelare med erfarenheter från både Elitettan och Allsvenskan. Hon har även blivit uttagen till ett antal landslagsuppdrag.

Lovisa ser fram emot att få representera Gefle IF säsongen 2020 och säger;

Det känns riktigt bra att ha skrivit på för Gefle! Jag har varit många år i Kvarnsveden så det känns inspirerande att få komma till en ny miljö. Det har känts bra under provträningarna med både tränare och spelare. Föreningen känns proffsig och jag gillar deras arbetssätt att utveckla individer, det tror jag inte alla klubbar tänker på. Eftersom jag under flera år spelat på en högre nivå hoppas jag kunna bidra med något extra till laget. Jag tror Gefle blir vassa i år och sammanslagningen med Hille IF kommer att bidra till det.

Det känns bra att landa ett sådant tungt nyförvärv och vi ser mycket fram emot att se henne i Gefletröjan, avslutar Tomas Axlund.

Välkommen Lovisa!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram