Elin Björklund och Julia Planeskog förlänger

GIF-trogna Elin Björklund som har Gefle IF som sin moderförening och talangfulla hälsingetjejen Julia Planeskog väljer att förlänga.

Efter två säsonger i GIF känner jag att jag utvecklats både på och utanför planen, men att 2019 kan ha ännu mer att ge, inleder Planeskog och fortsätter. Konkurrensen inom laget kommer att vara lika hård som vanligt, vi är flera på samma positioner som kämpar om en startplats. Även fast det är hårt är det just det som gör laget så starkt. Vi är en bred trupp med många kvalitéer och därför blir jag motiverad av vår konkurrens som driver både mig och laget framåt, säger innermittfältaren.

Planeskog ser med spänning fram emot säsongen 2019 och med ytterligare ett Gästrikelag i serien tror hon på känsloladdade derbyn.

Jag ska vara väl förberedd inför den tuffa säsongen som väntar, såväl fysiskt som psykiskt, jag är väldigt taggad, avslutar 18-åringen.

Björklund med Gefle IF som sin moderförening väljer att förlänga och ser det sammansvetsade laget som en stor orsak till varför. Hon trivs bra med spelare och tränare som alla stärker hennes utveckling.

Jag känner att 2018 var det mest utvecklande året för mig hittills och hoppas såklart att 2019 fortsätter på det spåret. Jag ser fram emot fortsättningen, avslutar Björklund.

Håll dig uppdaterad på hemsida och sociala medier för fortsatt nyhetsuppdatering om damernas lagbygge inför säsongen 2019!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram