Deniz Hümmet klar för Trelleborg

Forwarden Deniz Hümmet har signerat ett kontrakt med Trelleborgs FF och lämnar därmed Gefle IF FF för allsvenskt spel under 2018.

– Vi visste att vi värvade en lovande forward när vi skrev kontrakt med Deniz Hümmet och det har under den tid som han spelat för föreningen kontinuerligt funnits intresse för honom från andra klubbar, säger klubbdirektör Pär Lagerström. Deniz Hümmet gjorde en bra säsong i Superettan under förra säsongen med sina 12 mål och vår ambition är givetvis att ersätta honom med en minst lika bra spelare. Vi önskar Deniz stort lycka till i Allsvenskan, avslutar Lagerström.

Transferfönstret är öppet till 4 april och tränarduon, Johan Mjällby och Marcus Bengtsson, arbetar intensivt med att komplettera Gefle IF FFs herrtrupp.

Deniz Hümmet kom till Gefle IF FF inför förra säsongen och innan dess hade han varit i franska Troyes i Ligue 1.

– Vi har en ung, lovande trupp som vi tror mycket på. Vår högsta prioritet är nu att hitta bra och spännande ersättare med offensiva egenskaper, vilket är en viktig pusselbit för att fortsätta att utveckla vårt spel, säger klubbdirektör Pär Lagerström. Vi behöver skapa så goda förutsättningar som vi bara kan för att alla våra spelare ska kunna utvecklas och prestera ännu bättre än förra säsongen och försäljningen av Deniz Hümmet möjliggör en långsiktig satsning som vi tror kan bli riktigt spännande och verkligen bära frukt längre fram, fortsätter Pär Lagerström.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram