"Den här cupen är viktig för dem som är sjuka nu"

Theodor Olsson ledare i Gefle IF och har just nu hand om 0m U16-laget och är assisterande i U17-laget.

För 5 år sen drabbades han av sjukdomen Leukemi.
- Det var väldigt tråkigt och en väldigt tuff tid, säger Theodor.

Nu är Theodor frisk och han vill uppmuntra så många som möjligt ska vara med och hjälpa Gefle IF, Gestriklands Fotbollsförbund och alla deltagande föreningar i cupen Barn hjälper Barn att samla in så mycket pengar som möjligt till barn som är i samma situation som han var i:

- Jag tror att den här cupen är väldigt viktig, så att de barn som nu är sjuka ska få bli friska och känna sig som riktigt stjärnor, för det är ju det de är!

Bli målsponsor via den här länken.

Barn hjälper Barn-cupen
Barn hjälper Barn är en cup som arrangeras av Gefle IF Fotboll och Gestriklands  Fotbollförbund i syfte att samla in pengar till Barncancerfonden.

Förra året samlade cupen in 126 681 kronor in med hjälp av målsponsorer som skänkte en viss summa för varje mål som gjordes i cupen.

I år spelas cupen den 18-19 februari på Valbo Sportcentrum och det är hela 53 lag anmälda.

Om du vill vara med och stödja cupen så kan du signa dig för att vara målsponsor, det kan du bli via den här länken eller på plats på Sportcentrum. Som målsponsor kan du, förutom att du gör en enormt god gärning, också vinna priser som är skänkta av till exempel Niklas Bäckström, Sara Hector, Gefle IF och många fler.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram