David Norell-Hussein ny klubbdirektör i Gefle IF

Gefle IF fotboll kan idag presentera David Norell-Hussein som ny klubbdirektör för föreningen.

David har en gedigen bakgrund i Gefle IF fotboll där han spelat i så väl pojk- som juniorlag samt funnits med i A-truppen (2004). Hans yrkesbakgrund finns framförallt inom marknadsföring och sälj, både från idrottsvärlden och inom IT-branschen, där han visat på driv, organisationsförmåga och mycket goda resultat.

– Vi är mycket glada och stolta över att få in David Norell-Hussein i föreningen, säger Malin Rogström tf ordf i Gefle IF fotboll. Vi är övertygade om att David med sin utbildning inom sports management och med sin bakgrund i så väl näringsliv som föreningsliv kan bidra till en mycket positiv utveckling av föreningen.

– Hans fokus kommer först och främst att vara att fortsätta utveckla organisationen och skapa stabilitet, för att ge oss ännu bättre förutsättningar att nå framgångar, utbilda bra fotbollsspelare och människor som bidrar till samhället med föreningens värdegrund som bas. Det innebär också att de kompetenta ledare vi har för elitlag och akademi kommer att få ta större ansvar för värvningar etc.

– Jag är inspirerad och stolt över att få leda min moderklubb och att tillsammans med alla involverade bygga vidare på ett modernt Gefle IF som står rustat för att göra skillnad både för individen, fotbollen, ledarskapet och samhället, säger David Norell-Hussein.
Utmaningarna är många men potentialen är stor.

– Fotboll är världens största sport och en stad som Gävle förtjänar en klubb att få vara stolta över. Det är min högsta målsättning och för att nå dit behöver vi göra det tillsammans. Tillsammans med partners, ledare, spelare, fans, samhället och alla engagerade, understryker han.

Förutom att David spelat länge i föreningen så har han också varit ledare och under 2011 så arbetade han som säljare på Gefle IFs kansli.

David Norell-Hussein tillträder positionen som klubbdirektör i Gefle IF fotboll den 12e februari.

Vi hälsar David varmt välkommen och ser tillsammans med honom fram emot kommande säsong! Vi ses väl på Gavlevallen?

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram