Daniel Kraft ny klubbchef i Gefle IF Fotboll
2021-04-29

Daniel Kraft ny klubbchef i Gefle IF Fotboll

 

 Gefle IF Fotboll har rekryterat Daniel Kraft som ny klubbchef. Daniel Kraft tillträder i augusti och tar då samtidigt över Sebastian Zettergrens roll som affärsansvarig.

- Det är verkligen med en stor stolthet som jag tar mig an det här uppdraget. Jag tror verkligen på det som Gefle IF gör, både inom elitverksamheten och inom barn och ungdomsfotbollen, och ser fram emot att vara med att fortsätta utveckla föreningen, säger Daniel Kraft.

Daniel Kraft har en gedigen erfarenhet inom både idrottsrörelsen och försäljningsbranschen och kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på Bilbolaget. Han har suttit i Gefle IF-s styrelse det senaste året och har bland annat ordförandeposten på Gästriklands Ishockeyförbund i ryggsäcken.

- Han är en ypperlig person för att leda arbetet med att fortsätta att utveckla föreningen, och inte minst då marknad och sälj, för att ta det till nästa nivå, säger Malin Rogström ordförande i Gefle IF FF.

Gefle IF Fotboll presenterade tidigare en hållbarhetsrapport som visar på föreningens bidrag till samhället med till exempel en socioekonomisk vinst på 18 miljoner kronor till Gävle som kommun. Föreningen satsar nu bland annat på att bli Sveriges mest klimatsmarta idrottsförening, ett arbete som ingår i föreningens hållbarhetsarbete, Ett bättre Gävle.

- Gefle IF gör samhället bättre, gör Gävle bättre. Jag vill vara med och bidraga i det och också i att öka förståelse att det börjar med oss alla, vi måste hjälpas åt, både som privatperson, kommun och företag. Tillsammans kan vi göra skillnad, säger Daniel Kraft.

- Vi är väldigt nöjda över rekryteringen av Daniel Kraft som ny klubbchef för Gefle IF FF. Daniel har inte bara med sig erfarenheter och god insikt kring föreningsliv och en passion för idrott, utan han står också för ett gott ledarskap med värderingar som rimmar väldigt väl med Gefle IF-s, säger Malin Rogström.

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram