Damlaget förstärker tränarteamet

Sami Engstrand ansluter från Hille IF som tränare för damlaget och kompletterar därmed vårt redan starka tränarteam med Tomas Axlund och Niklas Spångberg. 

Tomas Axlund är nöjd med sin nya kollega.

Vi är väldigt glada att Sami väljer att komma till oss. Sami har ett bra ledarskap och kommer med sin rutin bidra till att förbättra spelet och spelarna.

Vi pratade även med Sami som svarat på några frågor om föreningen och hans förhoppningar på den kommande säsongen.

Välkommen till Gefle IF Sami! Hur känns det att komma till vår förening?

Det känns jättebra, som före detta U16-tränare i GIF känner jag till klubben och vet att Gefle IF är en bra klubb med bra organisation. Jag ansluter till ett starkt ledarteam med ett lag som har en intressant framtid framför sig.

Hur kommer din roll att se ut?

Jag kommer i huvudsak att jobba med forwards för att utveckla dem. Det känns roligt att få chansen att kunna lägga stort fokus på få spelare.

Vad är dina styrkor och vad kommer du att kunna bidra med till laget?

Jag tror att små detaljer kan göra stor skillnad och därför kan min noggrannhet bli användbar. Tiden med spelarna är en möjlighet till utveckling.

Vad ser du fram emot kommande säsong?

Det blir en intressant säsong med många bra lag i serien där jag tror på 22 tuffa matcher. Självklart ser jag också fram emot att få följa detta unga lags utveckling under säsongen.

Jag förstår det arbete med långsiktighet och uthållighet som Gefle så noggrant jobbar med vilket ska bli spännande att följa framöver.

Varmt välkommen Sami, vi ser tillsammans fram emot den spännande säsongen 2019!

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram