Damlaget förstärker ledarstaben

Niklas Spångberg ansluter från Sandvikens IF som tränare till damlaget, han kompletterar vårt redan starka ledarteam där Tomas Axlund fortsätter som huvudansvarig.

Klubbdirektör Pär Lagerström om värvningen av Spånberg.

– Niklas har gjort ett mycket bra arbete i Sandviken och vi är väldigt glada att han väljer att komma till Gefle IF, detta är en viktig pusselbit i att skapa ännu bättre förutsättningar för vårt damlag och vårt långsiktiga arbete med att bli ett elitlag även på damsidan.

Huvudtränare Tomas Axlund är också nöjd med sin nya kollega.

– Vi är väldigt glada att Niklas väljer att komma till oss. Det är en förstärkning till ledarteamet som kommer gynna verksamheten och spelarna.

 

– Vi kommer att bli starkare nu och det här är en värvning inför framtiden där vi bygger långsiktigt och förstärker verksamheten i damlaget.

Vi lät även Niklas svara på några frågor om föreningen och vad som väntar kommande säsong.

Välkommen till Gefle IF Niklas! Hur känns det att komma till vår förening?

– Det känns spännande och inspirerande och jag ser fram emot att få vara med på resan uppåt i seriesystemet.

 

Vad är dina styrkor och vad kan du bidra med till laget?

 

– Med min bakgrund som elitspelare i bandy och tidigare proffskarriär tror jag att jag kan bidra med en förståelse om vad som krävs för att lyckas. Jag är också bra på att ta människor och tror att jag kan vara ett bra stöd för spelarna.

Vad ser du fram emot mest med kommande säsong?

– Jag ser fram emot att vara med på resan uppåt och att vara med från början. Det kortsiktiga målet just nu är att komma in i gruppen och lära känna spelare och ledare och lära mig verksamheten.

Varmt välkommen Niklas, vi ser tillsammans fram emot kommande säsong i resan mot allsvenskan!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram