Damerna avslutar vårsäsongen i Hälsingland
2017-06-27

Imorgon onsdag åker damerna till Hälsingland för att i den sista matchen innan sommaruppehållet möta Edsbyns IF på bortaplan. Laget är, efter de åtta inledande matcherna, i fortsatt serieledning. Läs vad tränare Tomas Axlund har att säga inför bortamötet.

Tomas, Edsbyns IF har historiskt varit ett tufft och starkt lag, hur förbereder ni er för ett sådant motstånd?

Vi är förberedda på en tuff match imorgon, där vi vet att Edsbyn spelar bra på sin hemmaplan. De spelar med stort självförtroende just nu och är alltid starka hemma på Ön

Vad kan förväntas för spel av Gefle?

Vi vill spela vårt eget spel oavsett motstånd och jag hoppas få se ett stort bollinnehav även imorgon. Det skall bli intressant att se hur vi kan hantera Edsbyns 3-5-2 uppställning och deras snabba omställningar.

Ni är just nu i serieledning, hur känns det?

Det är självklart roligt att vi lyckats så bra under de 8 första omgångarna och nu gäller det att vi har fullt fokus också i den 9:e omgången.

Hur är läget i truppen?

Vi har fortfarande några spelare på skadelistan och även om de är i träning, så vilar de imorgon. Vi hoppas kunna få tillbaka dessa spelare till höstsäsongen. I övrigt mår truppen bra och det är en förväntansfull uppställning som sätter sig på bussen mot Hälsingland imorgon.

Matchen mot Edsbyns IF spelas imorgon onsdag 28/6 kl. 19:30 på Öns IP i Edsbyn.

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram