Dags för seriepremiär!

Äntligen dags för damernas seriepremiär! Imorgon lördag drar serien igång och damerna åker till Uppsala för att möta Gamla Uppsala SK klockan 14:00 på Lötens IP. Inför premiären har tränare Tomas Axlund svarat på frågor om tiden som varit och förväntningarna på morgondagen. 

Tomas, hur känns det att serien drar igång?

Det är självklart jätteroligt, samtidigt känner man sig alltid lite spänd och funderar över hur långt vi kommit i våra förberedelser. Men framförallt känner vi oss inspirerade.

Vad har ni för mål med säsongen?

Serien i år kommer att bli otroligt tuff, så det gäller för oss att få en bra start och sedan bygga vidare på den positiva trend vi haft och fortsätta utveckla vårt spel. Med tanke på seriens hårda motstånd i år känner vi oss inspirerade till att slå i underläge.

Hur har veckan sett ut?

I lördags spelade vi genrep mot AIK där vi mötte tufft motstånd, men vi hade ett bra försvarsspel vilket är något som vi tar med oss in i serien. Efter matchen i lördags har vi haft en bra träningsvecka där vi slipat på detaljerna i vårat eget spel - och vi känner oss förberedda.  Vi känner dessutom att vi har bra koll på GUSK inför morgondagen.

Vad har du för förväntningar på morgondagens match mot GUSK?

Jag förväntar mig en topprestation av oss, vi har haft fyra-fem riktigt bra träningsveckor nu på slutet där vi kunnat utveckla vårt spel och med ett bra genrep i ryggen har jag goda känslor inför seriepremiären.

Läget i truppen?

Kajsa Erihn skadade olyckligtvis sitt korsband i träningsmatchen mot Hille IF och missar därför resten av säsongen. Josefine Blom och Lina Bälin är sedan tidigare skadad och missar även dem morgondagens match i övrigt har vi en stark trupp som är laddade på seriepremiär!

Matchen spelas imorgon lördag klockan 14:00 på Lötens IP i Uppsala och kan du inte vara på plats rapporteras matchen på Gefle IF:s Instagram. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram