Carrickläktaren till Östersund
2016-10-31

läktare

Söndagen den 6 november avslutar vi säsongen borta mot Östersund. Det här är en match som kan bli väldigt betydelsefull. Efter tolv år i Allsvenskan kan det också – med en förhoppning om att vi snart är tillbaka i högsta serien – bli en avskedsföreställning. Oavsett vilket ska vi vara många på plats på bortasektionen i Östersund.

Vi ska visa att vi står bakom laget i vått och torrt. Och hur det än går på planen ska vi vinna på läktaren den 6 november. Den här resan vill du inte missa!

--------------------------------------------

Två alternativ erbjuds…

Alternativ 1

Ett antal supportrar åker upp redan på lördagen den 5 november för övernattning. Tåg och hotell har redan bokats. Men är du sugen att hänga ...på dessa supportrar kan du skriva till infoskyblues@gmail.com så kommer vi med mer information.

De som åker upp på lördagen planerar att åka hem med supporterbussen…

Alternativ 2

Kl. 08.00 på söndagsmorgonen avgår en buss från Gävle central. Den går via Bollnäs och Ljusdal (där det också går att hoppa på/av). Ett matstopp är inplanerat både på dit- och hemvägen.

Bussen är framme i Östersund i god tid före matchstart. Kl. 15.00 är det avspark på Jämtkraft Arena.

Priset för bussresan är ynka 200 kr, både för medlemmar och icke medlemmar. Matchbiljett ingår inte, utan köps på plats eller via förköp på Östersunds hemsida.

Du bokar plats i supporterbussen antingen genom att skicka ett sms till 073-969 15 30 eller genom att skicka ett mejl till infoskyblues@gmail.com.

----------------------------------------------

* Anmäl dig till resan och gör det snarast - först till kvarn gäller.
* Det är bra att tacka ja i Facebookevenemanget, men det innebär inte att du är anmäld till resan.
* Hjälp också till att hypa resan - sprid informationen och Facebookevenemanget.

Vi ska ta över Östersund! Alla till Jämtland!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram