"BP är i välförtjänt serieledning!"
170518 Gefles trŠnare Thomas Andersson under fotbollsmatchen i Superettan mellan Gefle och …ster den 18 maj 2017 i GŠvle. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRN / kod JL / 135827

På söndag 17:00 kommer serieledande Brommapojkarna på besök och vi välkomnar dig till Gavlevallen OCH uppmuntrar dig att ta med mamma för att fira att det är Mors dag.

Thomas Andersson, förlust i tisdag mot GAIS, men ändå ett steg framåt iallafall försvarsmässigt?
Ja det tycker jag. Vi gör en bra bortamatch där laget är i balans i stora delar av matchen. Vi har nytta av varandra och försvarar oss bra även om vi inte är riktigt lika vassa framåt som tidigare. Men vi har goda intentioner i första och jag tycker vi är närmast ledning. Sen avgör de i andra på en bra utförd fast situation.

Jag tycker att vi ger oss själva chansen och har en bra chans att kvittera precis i slutet av matchen. Som helhet gör vi stabil match men vi saknar lite spets.

Väldigt bra energi på träningen idag såg det ut som, hur uppfattar du det?
Ja med risk för att verka tjatig så är det inte det som har varit vårt problem, spelarna har alltid bra energi och vi är tända på en ny match.

Och det mot Brommapojkarna, serieledare just nu, inspirerande eller pressande?
Inspirerande! Och de är i välförtjänt serieldning, de spelar väldigt bra. Inte bara bollinnehav längre utan också genombrottsinriktat både med löpningar och passningar och även fart i kontringarna.

Bäddar för en bra match på söndag då?
Ja, verkligen.

Hur ser det ut i truppen till skillnad från sist?
Oremo och Lohikangas tränar för fullt, Tshutshu är dock fortfarande avstängd.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram