Bengtsson förlänger
170301 Gefles Assisterande Tränare Marscus Bengtsson poserar för ett porträtt den 1 Mars 2017 i Gävle. Foto: Pelle Börjesson / Idrottsfoto / BILDBYRÅN / COP 205

Vi kan glatt meddela att assisterande tränare Marcus Bengtsson förlänger med Gefle IF! Bengtsson har skrivit på en kontraktsförlängning på två år.

Marcus Bengtsson om att fortsätta i Gefle IF:
Det känns bra att få fortsatt förtroende. En stor anledning till att jag också vill förlänga är att jag känner att det är en väldigt bra miljö att arbeta och fortsätta utvecklas i. Det ska bli spännande att se vart vi kan ta laget och trots en tuff säsong så är det ju nu vi sätts på prov igen, vilket är både spännande och utmanande. Vi har också ett bra gäng spelare och människor runt laget som känns stimulerande att jobba vidare med.

Hur går tankarna kring nästa säsong?
Just nu handlar det om att stänga och summera den säsongen som varit. Vi ska kolla på vad vi gjorde bra respektive mindre bra och utvärdera den grundligt, det för att kunna eventuellt korrigera upplägget till nästa säsong. Sen måste vi självklart börja sondera terrängen kring nya spelare, men det jag kan säga nu är att det ser spännande ut med många bra unga spelare.

Pär Lagerström om att Bengtsson förlänger:
Vi är väldigt glada att Marcus förlänger då han varit i föreningen länge och är en väldigt viktig del av vårt duktiga ledarteam. Vi tror mycket på Marcus och det känns positivt att vi kan fortsätta bygga långsiktigt i föreningen. Marcus var högst delaktig, precis som resten av ledarteamet, i den fina höstsäsongen som vi hade och det är självklart något som vi hoppas kunna bygga vidare på.

Gefle IF ser tillsammans med Marcus fram emot nästa säsong! Vi ses väl på Gavlevallen?

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram