Bajram Ajeti, Gefles senaste nyförvärv
2017-08-10

Bajram Ajeti är Gefles nästa nyförvärv, 28-åringen kommer närmast från norska Lilleström där han spelat i Norges högstaliga, tippeligan.

Gefles tränare ser positivt på nyförvärvet och säger;

  • Ajeti är en spelare jag känner bra till då han tränade med Dalkurd när jag var tränare där förra året. Han är en skicklig forward med bra teknik och balans och jag tror att han kommer höja vårt anfallsspel.

Gefles klubbdirektör Pär Lagerström ser även han positivt på övergången och säger;

  • Jag anser att vi har en väldigt stark trupp i dagsläget men få renodlade forwards och det känns därför väldigt positivt att knyta Bajram till oss resten av säsongen, jag anser Bajram vara en forward av väldigt hög kvalité.

Bajram ansluter till Gefle idag och det jobbas hårt för att forwarden ska hinna bli spelklar till lördagens bortamatch mot Östers IF. Bajram har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen 2017 ut.

  • Vi är väldigt glada att Bajram ansluter och vi tror att han kommer att passa väl in den modell vi försöker bygga, avslutar Asbaghi.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram