Axel Lindberg Norén klar för Falkenbergs FF
2020-08-25

På transferfönstrets sista dag har Gefle IF FF sålt Axel Lindberg Norén till Falkenbergs FF, just nu 14:e plats i Allsvenskan.

- Jag vill tacka alla supportrar, spelare och aktiva inom föreningen för min tid i klubben. Jag har trivs otroligt bra i Gefle IF och kommer med glädje minnas tillbaka på den här tiden. Självklart är det både smickrande och en fantastisk chans att få representera Falkenbergs FF i Allsvenskan. Jag tycker att Gefle IF har något bra på gång och jag både tror och hoppas att våra vägar kommer korsas igen högre upp i seriesystemet, avslutar Axel Lindberg Norén.

Hur ser du på övergången Micke?

- Det känns såklart roligt och inspirerande att våra spelare får uppmärksamhet från Allsvenska fotbollsklubbar vilket är ett kvitto på att vi gör något bra. Vi försöker skapa en utvecklande miljö både för klubbens resa framåt men också för den individuella spelarutvecklingen vilket jag tycker detta är ett bevis på Säger Mikael Bengtsson, Sportchef i Gefle IF.

Hur mycket är övergångssumman på?

-I överenskommelse med köpande part har vi valt att inte nämna några övergångssummor, men det är ett bra avtal för en division 1-klubb som ger ett positivt ekonomiskt tillskott både på kort och lång sikt.

Kan vi förvänta oss fler nyheter i spelartruppen under "deadline Day"?

-Just nu är det inte troligt med fler spelarförsäljningar som det ser ut även om vi vet att saker och ting kan gå fort den här dagen. Vad gäller spelare in så finns det fortfarande tid kvar för att förstärka spelartruppen inför en lång och inspirerande höst och vi hoppas att kunna presentera nyheter inom kort, avslutar Mikael Bengtsson.

Vi önskar Axel ett stort lycka till vidare i karriären!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram