Atea ny IT-leverantör och hållbarhetspartner till Gefle IF Fotboll
2020-09-11

Atea ny IT-leverantör och hållbarhetspartner till Gefle IF Fotboll

Arbetet inför säsongen 2021 och framåt är i full gång och vi kan idag presentera Atea Sverige AB som ny hållbarhetspartner till klubben med fokus på det sociala hållbarhetsprogrammet #EttBättreGefle, där Atea blir en aktiv och viktig part.
Atea kommer utöver partnerskapet också bli klubbens officiella IT-leverantör och ta ett helhetsgrepp om den digitala utvecklingsresan som harmoniserar med klubbens sportsliga mål till 2025.

- Det känns inspirerande och roligt att Atea uppmärksammar vårt arbete ute i samhället bland framförallt barn och unga. I partnerskapet kommer Atea ta plats i vår styrgrupp kopplat till #EttBättreGefle och vara en viktig spelare i vår fortsatta utveckling framåt.
Atea är ett börsnoterat it-bolag som utöver ett viktigt partnerskap kommer vara med och lägga grunden till en smartare och mer innovativ fotbollsklubb med sin kompetens, vilket är en betydande del för att nå våra långsiktiga sportsliga mål med ett damlag och ett herrlag i eliten 2025.
Gefle IF behöver växa organiskt både på och vid sidan om planen för att skapa en hållbar framtid, säger Sebastian Zettergren, affärsansvarig i Gefle IF Fotboll, i ett pressmeddelande.

- Det nya partnerskapet mellan Atea och Gefle IF är ett helt nytt grepp kring hur idrottsrörelsen och IT-branschen kan skapa samhällsnytta tillsammans. Som hållsbarhetspartner till GIF ska vi arbeta för att utveckla Gefle IF i rollen som regionens kanske starkaste integrationsmotor, men också som en digitalt hållbar idrottsklubb på väg mot 2025-visionen med lag i de högsta serierna både på dam och herrsidan, säger Gabriel Edelbrock, platschef på Atea.

Avtalet är skrivet på tre år och det gemensamma arbetet tar avstamp från idag.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram