Är din skola den mest Gefliga?
2017-03-30

I samband med premiärmatchen mot Värnamo den sjunde april lanserar Gefle IF en tävling för alla Gävles skolor där elever genom att komma på match på Gavlevallen samlar poäng med sin skola och tävlar om att vinna en fotbollsdag med Gefle IF!

Hur går det till?
Barn och ungdomar samlar poäng genom att pricka av sig på Gefle IF:s dam- och herrmatcher på Gavlevallen (herrarnas premiär mot Värnamo den sjunde april är gratis för dig under 18). 1 poäng för dammatch respektive 1 poäng för herrmatch. På dammatcher prickar ni av er i entrén och på herrmatcher prickar ni av er i Barnhörnan (mot Gavlerinken). Varje vecka redovisas poängställningen via Gefle IF:s sociala medier! Håll utkik på Facebook, Instagram och Twitter!

Vad är priset?
Den skola som samlar in mest poäng vinner en fotbollsdag med Gefle IF! Vi bjuder på en dag med föreläsningar och en fotbollsturnering där spelare från damlaget och herrlaget är med som ledare och domare.

Välkommen till Gavlevallen!

PS: I ett samarbete mellan Statsbussarna och Gefle IF har alla barn och ungdomar under 18 dessutom möjlighet att åka gratis till och från premiären. Detta gäller på linje 3 från Bomhus samt linje 2 från Andersberg. Före match är det gratis mellan 17:30-19:00 och efter match mellan 20:30 till 22:00.

Ladda gärna ner affischen här och sätt upp på din skola! Skoltävling Affisch

 

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram