Alva Skoglund tilldelas Consid Gefle IF Award 2021!

Alva Skoglund tilldelas Consid Gefle IF Award 2021!

Jämställdhet och inkludering är hjärtefrågor för Consid, precis som för Gefle IF. Genom stipendiet Consid Gefle IF Awards vill vi på Consid lyfta kvinnliga förebilder i klubben. Stipendiet tilldelas en flick- eller damlagsspelare i Gelfe IF som genom sin sportslighet och laganda är ett föredöme för andra klubbmedlemmar. Vi vill uppmärksamma en person som verkar för en inkluderande kultur i laget och föreningen, både på och utanför planen. 2021 års pristagare är Alva Skoglund!

Stipendiet togs fram 2020 och har nu delats ut för andra året i rad. Vi fick en otroligt fin respons på stipendiet i fjol och har därför valt att ta vidare det som ett nationellt stipendium, samtidigt som vi vill fortsätta det samarbete med Gefle IF. Det nya namnet är Consid Gefle IF Awards!

Motivering:

”Alva är en spelare och lagkapten som under sina år i Gefle IF blivit en ledstjärna och stöttepelare genom att alltid inkludera och se alla. Hon visar respekt mot med- och motspelare. Trots skador har hon visat motivation att utvecklas samt peppar och uppmärksammar sina lagkamraters framsteg. Hon har dessutom axlat rollen som tränare för ett flicklag tillsammans med några av sina lagkamrater. Kort sagt en förebild som föregår med gott exempel både på och utanför planen.”

Stort grattis Alva!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram