Albin Hedebrant & Din Jahic utsedda till Framtidens ledare

Med stor stolthet och glädje vill vi gratulera Albin Hedebrant och Din Jahic som under torsdagskvällen utsågs till Framtidens ledare vid Gästriklands Idrottsgala. De båda ungdomarna tränar Gefle IF FFs pojkar födda 2005 och fick ta emot Sandviks pris och stipendium för Framtidens ledare på årets gala.

Juryns motivering:

En ledarroll som ser till hela individen kombinerat med ett strukturerat och coachande ledarskap. Med stor förståelse för vikten av ansvaret i ledarrollen. Agerar alltid som förebilder ochser till att finnas där för individerna och sitt lag. ”

- Tack till klubben, tack till ledarna och framförallt tack till spelarna, säger Albin och Din efter utdelningen.

Albin och Din prisades med ett stipendium på 25.000 kronor. De är båda 19 år och studerar till vardags på Vasaskolan i Gävle.

Att leda handlar om att kunna ta tillvara det bästa i människor, att bygga på styrkorna och att kunna hantera olikheter för att individer och grupper ska kunna utvecklas, ha roligt, må bra och nå sina mål. Albin Hedebrant och Din Jahic har under sin ledargärning i Gefle IF FF verkligen visat prov på detta.

Sandvik har valt att fokusera på att uppmärksamma unga ledare vid Gästriklands Idrottsgala för att idrottsföreningar har ett stort behov av ledare i sina, ofta ideella, verksamheter. Sandvik som företag ser också ett fortsatt behov av duktiga och engagerade ledare i sin verksamhet. Sandvik tror på de unga och ambitiösa personerna som är aktiva i regionens föreningar och vill därför uppmuntra dessa personer samt uppmärksamma och stötta detta ändamål.

Gefle IF FF vlll varmt gratulera årets unga pristagare och föreningen kommer att uppmärksamma deras utmärkelse i samband med herrarnas hemmapremiär på söndag kl 15. Kom till Gavlevallen för att hylla dessa två förebilder!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram