Admir Bajrovic till Gefle IF Fotboll

Det är nu klart att anfallaren Admir Bajrovic ansluter till Gefle IF FF. Admir är en 23-årig anfallare och måltjuv som närmast kommer från spel i Östers IF. Dessförinnan spelade Admir i Ljungskile och har även erfarenhet från spel i Holland.

– Vi är mycket nöjda att få klart med Admir. Det är en utpräglad anfallare som är med och konkurrerar direkt, och det är en spelare vi kan få resultat av både på kort och lång sikt. Förutom hans fotbollskunskaper passar han även väl in i laget med sin personlighet, professionalism och erfarenhet, säger Marcus Bengtsson, huvudtränare i Gefle IF

– Jag ser fram emot att få ta på mig Gefletröjan och kämpa för laget under hösten och flera säsonger framöver, säger Admir Bajrovic.

Parterna har tecknat ett flerårsavtal och Admir kommer att spela i tröja nummer 9. Om inget oförutsett händer är Admir spelklar redan till matchen mot Landskrona den 29/7.

Varmt välkommen Admir!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram