Gefle IF Fotboll omformerar kommunikationsgruppen
2024-03-06

Gefle IF Fotboll omformerar kommunikationsgruppen

Gefle IF Fotboll omstrukturerar i sin kommunikation då Karin Johansson lämnar sin deltidstjänst för att satsa på sitt eget nystartade företag. Trots att Karin lämnar sin anställning kommer hon fortfarande vara tillgänglig på frilandsbasis genom sitt bolag vilket säkerställer en smidig övergång och bibehållen kontinuitet i kommunikationsarbetet.

– Först och främst vill jag rikta ett stort tack till Gefle IF Fotboll för möjligheten som gavs till mig under 2023. Det varma bemötandet från både kanslipersonal och båda representationslagen har betytt mycket för mig. Men ett extra stort tack till herrlaget som visat mig stor respekt, både som yrkeskunnig och som person, säger Karin och fortsätter:

– Jag hoppas verkligen att våra vägar korsas snart igen då det är en mycket spännande resa både dam- och herrlaget är ute på.

Klubbchefen Daniel Kraft:

– Vi är väldigt glada att ha haft Karin här och utvecklat vårt kommunikationsarbete. Vi önskar henne stort lycka till med sitt nystartade företag och ser fram emot att fortsätta samarbetet via bolaget.

I kommunikationsteamet ingår nu Nils Westberg Löfgren, Linda Westerlund och Hugo Ådvall där Nils har en övergripande och ansvarande roll för kommunikationsstrategi men med huvudfokus på layout och grafik, arenateknik och Gefle IF Live-appen. Lindas ansvar är intern kommunikation, sociala medier och hemsida. Hugo fokuserar på intervjuer, matchrapportering, nyheter och sociala medier.

Vill ni komma i kontakt med kommunikationsgruppen, se mailadresser nedan.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram