"Vi samlar kraft tillsammans!"
170518 Gefles trŠnare Thomas Andersson under fotbollsmatchen i Superettan mellan Gefle och …ster den 18 maj 2017 i GŠvle. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRN / kod JL / 135827

Tisdag den 23 maj möter Gefle IF GAIS på bortaplan. Matchen börjar 19:00 och du ser den i Cmores kanaler eller följer liveuppdateringen i Gefle IF Live-appen. 

Thomas Andersson, det kändes som att förlusten mot Öster (1-3) senast tog hårt på er, stämmer det?
Ja, eller alla förluster är jobbiga, på olika sätt. Men vi kom från den tunga smällen i Borås (Norrby 3-2) när vi inte var bra och så tycker jag att vi flyttar fram prestationen mot Öster. Och så har vi 19-7 i avslut men matchen slutar 1-3. Det krävs så små fel för att vi ska släppa in mål just nu, vi har inte råd med ett endaste snedsteg.

Hur har ni gått vidare? 
Vi gör det vi kan, vi går igenom de senaste prestationerna både kollektivt och individuellt. Sen behöver vi också våga facea det som inte har varit bra. Träningen är det bästa medlet att skapa nya positiva bilder. Och ge varandra chansen att lyckas ofta.

Hur klarar spelarna det tuffa läget?
De klarar det bra. De är starka. Efter match är det såklart väldigt olika. Men när det lägger sig, så samlar vi kraft tillsammans, oavsett hur det går så kommer det en ny match.

Vilka skillnader är det på truppen nu, jämfört med matchen mot Öster?
Tshutshu Tshakasua är avstängd den här matchen och Melvin Mårtensson går in istället för honom. Johan Oremo blir inte heller med till Göteborg.

Vilken bild har du av GAIS?
De har en framåtlutad stil och anfaller med mycket folk och med många spelare framför vår backlinje, med stora duktiga forwards. Det är ett kompetent fotbollslag.

Gefles nästa hemmamatch är på söndag den 28 maj mot Brommapojkarna.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram