20-årig forward klar för Gefle IF
2017-03-07
170417 Gefles Deniz HŸmmet infšr fotbollsmatchen i Superettan mellan Helsingborg och Gefle den 17 april 2017 i Helsingborg. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRN / kod PA / 91763

Gefle IF Fotboll har gjort klart med Deniz Hümmet, en 20-årig forward som fostrats i Malmö FF men som de senaste två åren spelat i Troyes i Frankrike.

- Deniz är en välväxt forward och en bra avslutare. Han passar bra in tillsammans med de forwards vi redan har, säger Thomas Andersson, tränare i Gefle IF.

- Jag har väldigt tekniska fötter, jag gillar att skapa möjligheter och jag jobbar alltid hårt för laget, säger Deniz om sig själv.

- Vi ser stor potential i Deniz som vi tror bara kommer blir bättre och bättre, säger Pär Lagerström, klubbdirektör i Gefle IF.

Deniz var i Gävle och provtränade för några veckor sedan och anländer till truppen igen om några dagar.
- Jag fick intrycket av en väldigt proffsig miljö och man tog hand om mig mycket bra. Det är klart att jag vill upp i Allsvenskan men vi måste ta en match i taget och vara ödmjuka. Jag vill utvecklas varje dag och varje träning och jag ser fram emot att göra det i Gävle, säger Deniz.

Gefle IF har skrivit ett tvåårskontrakt med Hümmet som blir det sjunde nyförvärvet till truppen inför säsongen.
- Det är positivt att vi ökar konkurrenssituationen ytterligare, vi ville ha fyra renodlade forwards, det har vi nu, säger Pär Lagerström.

- Vi har en bra mix i truppen, en kombination av unga och lite äldre spelare. Det känns bra, säger Thomas Andersson.

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram