Hospitalitypaket företagscenter

(Endast företagspartners till Gefle IF Fotboll)

I vårt nya företagscenter kommer vi erbjuda en trerättersbuffé i en trevlig restaurangmiljö. trerättersbuffén måste förbokas och det görs enkelt via ett mail till foretagscenter@geflefotboll.com. Buffén kostar 345 kronor exkl. moms och dryck.

Bokningsrutiner för restaurangen:

  • Matbeställningar för stora sällskap (20>) måste beställas 5 vardagar innan matchdag. Mindre sällskap (20<) räcker med 3 vardagar innan matchdag. Avbokningar kan endast göras 5 vardagar innan matchdag.
  • Ni anmäler antalet gäster i Ert sällskap. (Vi behöver inte namn på era gäster, ni håller själv en gästlista).
  • Har ni någon på företaget som är under 18-år krävs det att man föranmäler den personen till oss. Restaurangen har i huvudsak en 18-års gräns. Det finns undantag, kontakta Adam Naenfeldt på 073-388 20 40 för mer information.
  • Det är bra om sällskapet kommer i samlad trupp.

Terrassen

I företagscentret kommer det även öppnas en trevlig Terrass. Där erbjuds ett lättare matalternativ för 110 kronor inkl. moms som ej behöver förbokas, även där har vi fullständiga rättigheter. Det enda som behövs för att komma upp där är att man har köpt en VIP-biljett. I Terrassen är det alltid 18-årsgräns utan undantag.

Företagscentret öppnar alltid två timmar innan matchstart.

Terrasspaket
Sittplats på företagsläktaren, där det på vår terrass erbjuds ett enklare matalternativ.

Restaurangpaket
Sittplats på företagsläktaren, buffé i vår restaurang i företagscentret. Exklusiva
tränarintervjuer inför match.

VIP-del

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram