Inför Norrby IF - Gefle IF FF

Resan går till Borås för match mot Norrby IF i fjärde omgången 2018. Imorgon söndag, klockan 17:30 är det dags. Tränare Mjällby svarade på några frågor om kommande match och lagets form.

Vad tar ni med er från matchen mot Degerfors IF?

– Vi är självklart missnöjda med resultatet och det vi tar med oss som vi behöver förbättra är passningsspel, passningsteknik och passningstempo. Vi sätter oss i bra situationer för att vända från försvar till anfall men får inte riktigt till passningarna.

Är det någonting extra du vill trycka på inför mötet med Norrby IF?

– Att vi har kvar modet att vilja ha boll, att hela tiden vara spelbara och våga föra matcherna. Det är viktigt att vi är mer trygga i vårt eget bollinnehav för att kunna besegra vår motståndare som är väldigt fysiskt starka och spelar en effektiv fotboll.

Hur är läget i laget?

– Både Törnros och Sansara är tillbaka i träning och har kört för fullt under veckan. Fitim skadade sig tyvärr igår på träning så han uteblir.

Matchen spelas 22/4 klockan 17.30 på Borås Arena. Kan du inte vara på plats för att stötta laget liverapporteras den via vår twitter, appen Gefle IF Live och sänds på C More Live. Nu kör vi!

HUVUDPARTNERS

Gefle If Fotboll
Gavlehovsvägen 15 
806 33 Gävle
Bankgiro: 358-5684
Swish: 1235881362
info@geflefotboll.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram